Manuela Alandes_ Territori Sonor

Vaig estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat de València. Em considere guionista, des de fa tres anys dirigisc i presente Territori Sonor de dilluns a divendres en la ràdio d’À Punt. Dos hores dedicades a la música.

Abans, he sigut directora i creadora del programa Animalades en la tele i la ràdio d’À Punt; guionista del reality de Telecinco Supervivientes des d’Hondures, guionista en Equipo de investigación de La Sexta i en El punto de mira de Cuatro, i en Código Emprende de La 2 de TVE i de productora en un programa de reportatges per a IB3.

A Canal 9 vaig treballar de redactora, locutora i guionista a Guamipi (programa d’animals), guionista Sumari Obert (crims), de producció un telefilm sobre el compositor Martín i Soler, a una programa de filosofia “Atreveix-te a pensar”, un
concurs de Punt 2 “L’escala”. Vaig estar a un magazine de Telemadrid, a un programa de testimonis de La 1 de TVE, i més coses que ara mateix no recorde.

Pel que fa al món de la música, vaig ser una de les cantants de la banda SoulAtac durant uns deu anys, vaig estar una temporada a Benimaklet Klub Ska (BKS), i una altra a Sèrman Mànser. Vaig fer cors en algunes cançons d’Obrint Pas, La Gossa Sorda i una de Feliu Ventura. I fa uns anys que no cante.